Over mij

“Personal coaching with a heart of technology”

Find more about me on my personal LinkedIN page

Authentiek

Door verschillende gebeurtenissen, trainingen en inzichten zowel privé als professioneel kom je er steeds meer achter wie je nu eigenlijk echt bent. Pas als je weet wie je zelf bent kun je een optimale vorm van jezelf zijn. Dit zet ik dagelijks in door juist dichtbij mezelf te blijven en ben ik in staat om verbinding te leggen en verandering te creëren bij de ander.

Openheid

Openheid verbindt, door mezelf kwetsbaar op te stellen creëer ik een veilige omgeving voor de ander om ook zichzelf open te stellen. Alleen met dit vertrouwen kun je elkaar verder helpen. In staat zijn te zeggen wat je denkt en voelt, oprecht zijn over wat gedeeld en ontvangen wordt en vooral de oordelende houding achterwege laten stelt me in staat om ook de ander het gevoel te geven dat openstellen loont en direct bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Luisteren

Goed luisteren is niet een kwestie van snel verwerken, oordelen en reageren. Echt goed luisteren is een kunst op zichzelf. Luisteren met de intentie het te snappen in plaats van de intentie om te antwoorden. Door verschillende leiderschapstrainingen gebaseerd op Steven Covey, maar ook van nature, ben ik in staat heel goed en oprecht te luisteren. Mijn krachtig doorvragen stelt me in staat om snel tot de kern van de uitdaging te komen.

Technisch

Een technische thuisbasis, mijn opleiding HBO Werktuigbouwkunde maar ook mijn 15+ jaar professionele carrière in multidisciplinaire productontwikkeling en machinebouw op Engineering en R&D afdelingen geven mij een ideale technische achtergrond om met technisch personeel en in technische bedrijven te werken. Ik maak gebruik van mijn specialistische ervaring als Senior Development Engineer, Competence Lead en Group Lead Engineering. Ik ben daarmee in staat de technische taal als geen ander te verstaan en toe te passen in mijn authentieke stijl van coachen. De kracht van mijn persoonlijkheid zit hem in de mix tussen Mens en Techniek, een unieke combinatie die niet veel techneuten bezitten.