Contact

Wat tof dat je contact met ons op wilt nemen!
Laat een bericht achter of bel/whatsapp naar 0651706065

Stuur me een bericht…

6 + 7 =

Veelgestelde vragen?

Heb je voor ons een kant-en-klare workshop liggen?

Nee, ik werk bewust niet met kant-en-klare workshops. Vooraf zal altijd een gesprek plaatsvinden om te achterhalen waar de leerbehoefte van de organisatie, het team of de individu ligt. Daarna zal met allerlei methodieken, theorieën, werkvormen en vele toffe dingen meer een leermoment gecreëerd worden. Ik noem dit in co-creatie met de klant een zo impactvol mogelijke training ontwikkelen

Ik zou graag een traject willen organiseren voor onze leidinggevenden, kan dat?

Natuurlijk! Graag zelfs vanwege het verspreiden van de leermomenten en de mogelijkheid vanuit TOP@work om door het traject heen te begeleiden maar vooral ook te zorgen dat de stof behapbaar blijft en gelijk in de praktijk gebracht kan worden. Practicing by doing after learning. Neem contact op met de vraag naar leiderschapsprogramma’s.

Hoe zorg je ervoor dat de deelnemers actief en in de leerhouding blijven?

Mijn manier van training geven is vooral aan het samenwerken gaan met de deelnemers. Dit onder begeleiding van hier en daar wat theorie. Vooral in de actiehouding, gamification, break-outs en hier en daar zelfs aan de slag met bamboe bouwen. Dit alles onder genot van een fijn vleugje humor!

Check this out!

DRIVERSEAT.

Jouw persoonlijke leiderschaps programma. Ga op reis in dit 8 maanden programma op gebieden van Persoonlijke Groei, People Skills, Team Ontwikkeling en Leiderschap. Hèt duurzame leiderschapsprogramma dat je gevolgd moet hebben!

Real TEAMbuilding!

Klaar voor niet alleen een vet team uitje maar ook echt klaar om samen te bouwen aan je team? Letterlijk en figuurlijk aan de slag met elkaar!
Let’s go!
#fun #learning #building #team

DISC - Personal Profile Analysis

Uitnodiging voor 8 minuten online gedragsassessment, gedetailleerd rapportage in PDF nagestuurd inclusief een toelichtend gesprek van een uur (telefonisch of videocalling)

Check mijn LinkedIn pagina’s voor de meest recente updates, verhalen, belevingen en inspiraties…

Hoe heb je bijdrage & rol van Antonie als trainer ervaren?

“Essentieel, 2,5 dag PowerPoint staren is niet te doen, dus zijn creatieve aanpak is essentieel.”

Deelnemer Personal Leadership Journey